Minor | Trendwatching

Auteur: Dennis Wittens | De nieuwste trends rondom Trendwatching

1. Dyson Airblade

with one comment

Drogen van natte handen in de openbare toiletten in 12 seconden. Oh, denk aan de tijd die we kunnen besparen. Het is geen tijd te besparen, echter dat maakt het zo fascinerend Airblade. Het heeft een geweldige technologie verhaal dat vertaalt zich in minder energie gebruikt dan de conventionele handdrogers. De technologie is gebaseerd op het drogen mechanisme dat werkt als een ruitenwisser, wegschrapen water uit het oppervlak van uw handen. Hebben echter geen zorgen, het schrapen niet letterlijk is, het is gewoon wat de mensen van de Dyson sterke zuigkracht van de lucht oproep om het vocht af te blazen van de handen en in de droger holte.

Dus het werkt zo: je handen wassen twintig seconden met zeep en warm water. En dan steek je handen in het midden boven holte van de droger. Het lijkt alsof je smalle kan de zijkanten te raken, maar gezien dit een paar keer nu getest, het is makkelijk om te zien dat er voldoende ruimte voor uw handen. Twaalf seconden later, heb je droge handen. Nee schudden, druppels of handenwringen nodig – heel eenvoudig. De Airblade is NSF gecertificeerd, wat betekent dat het aan de strenge testen door derden die nodig zijn voor de consument producten met betrekking tot water, voedsel en hygiëne gaat. Het kan ook bijdragen aan de LEED-certificering, en is Greenspec vermeld als een milieuvriendelijk product de voorkeur.

Waarom is dit cool:
Het is is al een tijdje op de markt, maar nog niet iedereen kent het product. Wat het dan toch weer uniek maakt. Ik vind dit een heel erg goede en snelle oplossing om je handen nu eens een keer goed te drogen, zonder dat je je handen aan je broek hoeft af te vegen. Dit vind ik toch wel een goede uitvinding, ik heb er al wel een paar keer gebruik van gemaakt en het werkt erg goed. Dit moeten ze in de toekomst zoiezo maar eens overal ophangen bij de wc`s, of het nu bij een benzinestation is of bij de McDonalds.

http://www.repeatnorepeat.com/blog/2010/01/dry-your-hands-with-dyson-airblade.html

Advertenties

Written by dwittens

12 april 2010 bij 16:35

Eén reactie

Subscribe to comments with RSS.

  1. […] Meervoort – Buy her a Ring! Dennis Wittens – Dryer Sten Otter – Instant […]


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: